Nog geen pensioenregeling?

 

De voorschriften uit de CAO geven aan dat u in specifieke gevallen een pensioenregeling dient af te sluiten. Laater verzorgt voor u een pensioenregeling én de inkomensverzekeringen die voldoen aan de CAO voorschriften én aan de wensen en doelstellingen die u als ondernemer hebt.

Een pensioenregeling sluit je niet zomaar, dus zorgen we voor een grondige analyse en een heldere rapportage.

 

Bovendien helpen wij u met aan aantrekkelijke regeling. Wij hebben met ASR een mantelovereenkomst gemaakt, speciaal voor de Uitvaartbranche. U krijgt daarbij korting op ons adviestarief en ASR biedt korting op de kosten van de pensioenregeling en de inkomensverzekeringen.

Wilt u meer weten? Vul dan onderaan deze pagina uw gegevens in en upload de gevraagde gegevens. U krijgt dan van Laater een aantrekkelijk aanbod om een advies te krijgen voor een passende pensioenregeling voor uw medewerkers. Ook doen we gelijk een voorstel voor een verzekering die dekking biedt tegen inkomensterugval bij langdurige arbeidsongeschiktheid. Dit alles conform de voorschriften uit de CAO uitvaartbranche.

Bij het ontwerpen van de pensioenregeling zullen we al rekening houden met de nieuwe regels uit het Pensioenakkoord. U krijgt dan meteen een pensioenregeling die goed is voorbereid op de toekomst. Hoe gemakkelijk is dat!?

 

Meer informatie

Bovengenoemde contactpersoon verzoekt aan Laater om contact op te nemen inzake informatie voor een nieuwe pensioenregeling.