Norbert van Nieuwenhoven

Relatiebeheerder Pensioen en Inkomen

Zeer ervaren specialist pensioencommunicatie. Legt elke particulier of werknemer rustig en in heldere taal uit hoe zijn pensioensituatie er uit ziet. Kijkt per persoon wat de juiste keuzes en mogelijkheden zijn voor een best passend inkomensplan. Een uurtje met Norbert en pensioen is weer leuk geworden!

Erik Kuijpers

Adviseur Pensioen en Inkomen

Erik werkt al meer dan 20 jaar in pensioenland. Samen met werkgevers zoekt hij naar een passende pensioenregeling, maar hij helpt ook net zo gemakkelijk werknemers bij het maken van belangrijke (pensioen)keuzes!

Lucien Smeets 

Adviseur Pensioen & Inkomen

Lucien heeft al meer dan 30 jaar ervaring in verzekeringen waarvan de meeste jaren als adviseur voor werkgevers op het gebied van collectieve pensioen- en inkomensverzekeringen. Kortom; een echte oude rot in het vak die je met raad en daad bij kan staan.

Martijn Visser 

Pensioenspecialist

Al meer dan vijfentwintig jaar adviseert Martijn werkgevers over pensioenregelingen. Ook advocaten of accountants doen regelmatig een beroep op zijn kennis en ervaring. Martijn is oplossingsgericht, creatief, een tikkeltje eigenwijs, maar zet altijd jouw belang op de allereerste plaats.

Vera Timmermans - Dopper 

Adviseur Pensioen & Inkomen

Helemaal thuis in de wereld van verzuimoplossingen binnen jouw bedrijf.  Heb je vragen over pensioen of zorg? Haar heldere uitleg zorgt voor duidelijkheid. 

Esther Wever

Relatiebeheerder Pensioen en Inkomen

Esther heeft ruim 20 jaar ervaring in de pensioenwereld. Met veel plezier vertelt Esther werknemers en werkgevers meer over pensioen. Omgaan met mensen, zorgen voor tevredenheid en het delen van kennis, daar wordt ze blij van!

Rabiye Akkoc - Aydogan 

Relatiebeheerder Pensioen & Inkomen

Rabiye is werkzaam binnen onze werkgeversdesk als relatiebeheerder. Heb je een vraag over een inkomensverzekering? Rabiye staat voor je klaar om je vraag geduldig te beantwoorden. Daarnaast zorgt zij voor een goede administratieve verwerking van jouw inkomensverzekeringen.

Anne Mannaerts - Coppens 

Adviseur Pensioen & Inkomen

Anne is afgestudeerd in Arbeidsrecht. Heb je een HR-vraag? Of heb je een vraag over pensioen, inkomen of verzuim? Anne helpt je graag!

Mandy de Haan

Relatiebeheerder Pensioen en Inkomen

Heb jij een vraag over jouw lopende pensioenregeling? Mandy is voor jou het eerste aanspreekpunt! Door haar jarenlange ervaring in de pensioenwereld is jouw vraag bij  haar in goede handen. Daarnaast zorgt zij voor een goede administratieve verwerking van jouw pensioenregeling. 

Monti Ahmed

Dennis van den Wijngaart 

Relatiebeheer Pensioen & Inkomen

Gedreven gaat Monti voor jou aan de slag en probeert jou zo veel mogelijk te ontzorgen. Hij is sociaal, open en helpt je graag bij al je vragen!

Relatiebeheer Pensioen & Inkomen

Enthousiast en meedenkend helpt Dennis jou graag bij vragen over pensioen en inkomen. Hij is al enige jaren werkzaam binnen de financiële dienstverlening, neem gerust contact met hem op!

.