Bianca Lejeune

Financiële Administratie
Bianca is onze rots in de branding op financieel en administratief gebied! Met haar jarenlange ervaring zorgt zij ervoor dat alle zaken administratief op rolletjes lopen.

Norbert van Nieuwenhoven

Relatiebeheerder Pensioen en Inkomen

Zeer ervaren specialist pensioencommunicatie. Legt elke particulier of werknemer rustig en in heldere taal uit hoe zijn pensioensituatie er uit ziet. Kijkt per persoon wat de juiste keuzes en mogelijkheden zijn voor een best passend inkomensplan. Een uurtje met Norbert en pensioen is weer leuk geworden!

Erik Kuijpers

Adviseur Pensioen en Inkomen

Erik werkt al meer dan 20 jaar in pensioenland. Samen met werkgevers zoekt hij naar een passende pensioenregeling, maar hij helpt ook net zo gemakkelijk werknemers bij het maken van belangrijke (pensioen)keuzes!

Martijn Visser 

Pensioenspecialist

Al meer dan vijfentwintig jaar adviseert Martijn werkgevers over pensioenregelingen. Ook advocaten of accountants doen regelmatig een beroep op zijn kennis en ervaring. Martijn is oplossingsgericht, creatief, een tikkeltje eigenwijs, maar zet altijd jouw belang op de allereerste plaats.

Vera Timmermans - Dopper 

Adviseur Pensioen & Inkomen

Helemaal thuis in de wereld van verzuimoplossingen binnen jouw bedrijf.  Heb je vragen over pensioen of zorg? Haar heldere uitleg zorgt voor duidelijkheid. 

Esther Wever

Relatiebeheerder Pensioen en Inkomen

Esther heeft ruim 20 jaar ervaring in de pensioenwereld. Met veel plezier vertelt Esther werknemers en werkgevers meer over pensioen. Omgaan met mensen, zorgen voor tevredenheid en het delen van kennis, daar wordt ze blij van!

Lucien Smeets 

Adviseur Pensioen & Inkomen

Lucien heeft al meer dan 30 jaar ervaring in verzekeringen waarvan de meeste jaren als adviseur voor werkgevers op het gebied van collectieve pensioen- en inkomensverzekeringen. Kortom; een echte oude rot in het vak die je met raad en daad bij kan staan.

Mandy de Haan

Relatiebeheerder Pensioen en Inkomen

Heb jij een vraag over jouw lopende pensioenregeling? Mandy is voor jou het eerste aanspreekpunt! Door haar jarenlange ervaring in de pensioenwereld is jouw vraag bij  haar in goede handen. Daarnaast zorgt zij voor een goede administratieve verwerking van jouw pensioenregeling. 

Dennis Bailey 

Adviseur Pensioen & Inkomen

Dennis ondersteunt en ontzorgt werkgevers op het gebied van pensioen en andere verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Advies nodig over pensioen & inkomen? Dennis heeft ruim 20 jaar ervaring, bij hem ben je dus op het juiste adres!

Rabiye Akkoc - Aydogan 

Relatiebeheer Pensioen & Inkomen

Heb je een vraag over een inkomensverzekering? Rabiye staat voor je klaar om je vraag geduldig te beantwoorden. Daarnaast zorgt zij voor een goede administratieve verwerking van jouw inkomensverzekeringen.

Anne Mannaerts - Coppens 

Adviseur Pensioen & Inkomen

Anne is afgestudeerd in Arbeidsrecht. Heb je een HR-vraag? Of heb je een vraag over pensioen, inkomen of verzuim? Anne helpt je graag!

Martijn de Wit

Relatiebeheerder Pensioen & Inkomen

Martijn luistert graag naar al je vragen over pensioen en inkomen en legt alles rustig en helder uit. Dus heb je vragen? Bel Martijn. Hij maakt het begrijpelijk én gezellig!

 

.