Werken bij Laater

 

Pensioen is hartstikke leuk, boeiend en enorm in beweging. Pensioen zit op het spannende snijvlak van arbeidsrecht, hrm, fiscaliteit en financiën. Als pensioenconsultant heb je te maken met echte mensen: met werkgevers, met werknemers, met pensioenuitvoerders en natuurlijk met je collega’s.

 

Meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking? Neem gerust contact op met Leonie van Gageldonk.

Je bereikt haar via: 0888 - 777 999 of via lvgageldonk@geerts.nl

 

Samenwerking met Laater

Laater gelooft in samenwerken. Samenwerken biedt kansen. Kansen om te leren van elkaars ervaring en om te sparren over de uitdagingen die je tegenkomt, zowel vaktechnisch of als ondernemer.

Samenwerken biedt ook de kans om te delen en om daardoor verder te groeien. Samenwerken leidt tot verdieping, meer kwaliteit en de mogelijkheid om breder inzetbaar te zijn. Samenwerken biedt ook veiligheid: door samen te werken kun je die grote opdracht opeens wel aan. Of heb je backup in het geval van een calamiteit.

Laater zoekt de samenwerking op met andere pensioenadvies-bedrijven of zelfstandig pensioenadviseurs.

 

Heb je belangstelling om samen breder de markt in te gaan, neem dan vrijblijvend contact op met Tomas Geerts. Je bereikt hem via 0888 - 777 999 of tgeerts@geerts.nl

Beloningsbeleid

Het beleid van Geerts is gericht op de lange termijn relatie met, en belangen van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Het beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom bestaat de beloning van onze medewerkers voor het grootste deel uit een vast salaris. Deze zijn marktconform. Afhankelijk van de functie en de boordeling kunnen medewerkers een variabele beloning ontvangen die maximaal 20% van hun totale inkomen uitmaakt.

In de beoordeling worden medewerkers getoetst op klantgerichtheid en integriteit. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het vaste salaris en de hoogte van de variabele beloning.