Vacatures


Nee, pensioen is niet saai. Pensioen is hartstikke leuk, boeiend en enorm in beweging. Pensioen zit op het spannende snijvlak van arbeidsrecht, hrm, fiscaliteit en financiën. Als pensioenconsultant heb je te maken met echte mensen: met werkgevers, met werknemers, met pensioenuitvoerders en natuurlijk met je collega’s.

Als je denkt je van toegevoegde waarde te zijn voor Laater - in welke functie dan ook, dan komen we ook graag in gesprek met je. We zijn benieuwd wat we dan voor elkaar kunnen betekenen.

Meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking kun je maken met Pieter Dirven. Bereikbaar op kantoor: 0888 - 777 999 of via mail: pieterdirven@laater.nl.

Samenwerking


Laater gelooft in samenwerken. Samenwerken biedt kansen. Kansen om te leren van elkaars ervaring en om te sparren over de uitdagingen die je tegenkomt, zowel vaktechnisch of als ondernemer. Samenwerken biedt ook de kans om te delen en om daardoor verder te groeien. Samenwerken leidt tot verdieping, meer kwaliteit en de mogelijkheid om breder inzetbaar te zijn. Samenwerken biedt ook veiligheid: door samen te werken kun je die grote opdracht opeens wel aan. Of heb je backup in het geval van een calamiteit.

Laater zoekt de samenwerking op met andere pensioenadviesbedrijven of zelfstandig pensioenadviseurs. Heb je belangstelling om samen breder de markt in te gaan, neem dan vrijblijvend contact op met Martijn Visser. Hij is bereikbaar via kantoor: 0888 - 777 999 of via e-mail: martijnvisser@laater.nl