Vacatures

We zoeken een ervaren interne pensioenconsultant die onze consultants kan ondersteunen. Je bent nauwkeurig en werkt gestructureerd. Je werkt intensief samen met onze consultants en werkt samen adviezen en offertes uit. Voor onze klanten ben je oplossingsgericht; je bent praktisch van aard zonder moeilijkdoenerij en je weet van aanpakken. Je kunt uitstekend overweg met Excel. Je kent iedere uithoek van de adviessoftware van PensioenNavigator of je bent bereid je dit heel snel eigen te maken. 

De kern van je werkzaamheden is het (commercieel) ondersteunen van de consultants/accountmanagers. Het administratief beheer van pensioenregelingen wordt door collega's gedaan; hooguit incidenteel zal je daar eens moeten ondersteunen.

Je beschikt in ieder geval over WFT Pensioen en WFT Inkomen. Je houdt je vakkennis en je vaktechniek vanzelfsprekend up-to-date. Je hebt aantoonbare ervaring met het uitwerken van pensioenadvies, zowel inhoudelijk (pensioentechnisch, produktinhoudelijk, juridisch en fiscaal) als rekenkundig.

We bieden je een gevarieerde job aan in een informele en compacte maar ambitieuze organisatie. We investeren graag in jou en bieden je alle kansen voor doorgroei en ontwikkeling. 

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met ondermeer een premievrije pensioenregeling. Werken in deeltijd en/of gedeeltelijk werken vanuit huis is bespreekbaar.

Voor meer informatie bel je met Martijn Visser, telefoon 06 - 5469 4843 of je stuurt hem een e-mail: martijnvisser@laater.nl.


Denk je buiten bovenstaande vacature van toegevoegde waarde te zijn voor Laater, dan komen we ook graag in gesprek met je. We zijn benieuwd wat we dan voor elkaar kunnen betekenen.

Meet informatie of een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking kun je maken met Pieter Dirven. Bereikbaar op kantoor: 0888 - 777 999 of via mail: pieterdirven@laater.nl.

Samenwerking

Laater gelooft in samenwerken. Samenwerken biedt kansen. Kansen om te leren van elkaars ervaring en om te sparren over de uitdagingen die je tegenkomt, zowel vaktechnisch of als ondernemer. Samenwerken biedt ook de kans om te delen en om daardoor verder te groeien. Samenwerken leidt tot verdieping, meer kwaliteit en de mogelijkheid om breder inzetbaar te zijn. Samenwerken biedt ook veiligheid: door samen te werken kun je die grote opdracht opeens wel aan. Of heb je backup in het geval van een calamiteit.

Laater zoekt de samenwerking op met andere pensioenadviesbedrijven of zelfstandig pensioenadviseurs. Heb je belangstelling om samen breder de markt in te gaan, neem dan vrijblijvend contact op met Martijn Visser. Hij is bereikbaar via kantoor: 0888 - 777 999 of via e-mail: martijnvisser@laater.nl