Het verhaal van Laater

In het voorjaar van 2002 begon het bij Martijn Visser steeds harder te kriebelen om voor zichzelf te beginnen met een pensioenadviesbureau.
1 januari 2003 is de officiële startdatum van Martijn Visser Pensioenadvies.  

Begonnen op een klein kantoor als particulier verzekeringsadviseur..

..is Martijn al snel doorgegroeid naar zakelijk adviseur en vervolgens naar specialist employee benefits (werknemersregelingen). Pensioen had hierbij zijn speciale interesse. Vóór de verzekeringsbranche was Martijn werkzaam in de accountancy bij een van de grote accountantskantoren. Zijn idee was om de werkwijze van het accountantskantoor (namelijk werken op declaratiebasis) te combineren met de kennis en ervaring over pensioenregelingen.

Op de zolderkamer begonnen met een idee, een leeg schrijfblok en een pen met een nieuwe vulling. De opbouw en groei ging voorspoedig. Vijf jaar later, in 2008 was er een pensioenadviesbedrijf met zes medewerkers.

Laater werd geboren in 2009

Om verder te kunnen groeien en ontwikkelen is in oktober 2009 Martijn Visser Pensioenadvies gefuseerd met Van Harten PensioenController - het pensioenadviesbureau van Jan van Harten - en met PensioenMasters - het bedrijf van Peter van de Snepscheut. Door de drie mannen werd gekozen voor een nieuwe, onafhankelijke naam: Laater. Omdat pensioen echt iets voor Laater is.

In de jaren daarna heeft Jan van Harten afscheid genomen van Laater om iets anders te gaan doen in de pensioenbranche. En Peter van de Snepscheut heeft in 2015 zijn aandeel aan Martijn Visser verkocht en is in 2016 zelf met pensioen gegaan.

2023: samenvoeging met Geerts

20 jaar na de oprichtingsdatum van Martijn Visser Pensioenadvies werd het tijd voor een nieuwe richting en focus voor Martijn. Advies geven over zijn vak pensioen voor MKB bedrijven en ondernemingsraden vind hij nog steeds heel leuk, maar het managen van de onderneming Laater wat minder. Hierdoor is in 2023 de samenvoeging met Geerts ontstaan. Martijn blijft daarbij actief betrokken bij zijn relaties en heeft ruimte om eigen zaken te ontwikkelen.  Voor medewerkers en relaties blijft alles zo veel mogelijk hetzelfde.