Speciaal voor ondernemingsraden.

 

Gaat u akkoord
met het Pensioenakkoord?

 

Op donderdag 5 november zal pensioenconsultant Martijn Visser in een webinar speciaal voor ondernemingsraden zijn licht laten schijnen op de consequenties van het pensioenakkoord. We organiseren dit webinar samen met OR Consultancy.

In het webinar zetten we alle feiten en opties op een rij. De ondernemingsraad is dan goed voorbereid op deze ingrijpende pensioentransitie.

Zoals u weet is er eindelijk een pensioenakkoord gesloten en dat heeft grote consequenties voor alle pensioenregelingen. Voor veel bedrijven en hun medewerkers pakt dat niet positief uit. Voor het geval u dacht "oh, dat is pas over een paar jaar, we hebben nog ruim de tijd", dan moeten wij u teleurstellen: die tijd heeft u namelijk niet. 

De gevolgen van het nieuwe pensioenstelsel kunnen groot zijn. Hoe eerder u begint, hoe beter u zich daartegen kunt wapenen! Dat betekent werk aan de winkel voor de ondernemingsraad!

Martijn Visser zal de feiten en opties voor u op een rijtje zetten, zodat u nu al weet wat te doen en wat te verwachten. Dat geeft duidelijkheid, kostenbesparing en een voorsprong.

Als pensioenspecialist heeft Martijn zeer veel ervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemingsraden - in allerlei branches. 

U bent digitaal meer dan welkom op 5 november aanstaande!

 

Datum: dinsdag 10 november 2020
Aanvang:  start webinar 16:00 uur
Einde: rond 17:00 uur
Doelgroep: leden van ondernemingsraden
Kosten: geen

Graag tot 5 november!

Martijn Visser - Laater
André van Deijk - OR Consultancy

Aanmelden