Gaat u akkoord
met het Pensioenakkoord?

In verband met de beperkende maatregelen rondom corona hebben we besloten deze lezing uit te stellen. Een nieuwe datum moet nog worden vastgesteld.

Wanneer u zich met het aanmeldformulier hieronder aanmeldt, dan zullen wij u berichten wanneer een nieuwe datum is vastgesteld.

 

Op dinsdag 10 november organiseren we in Heerlen samen met Rutten x Welling Advocaten een lezing over het pensioenakkoord. Advocaat Joyce Houben en pensioenspecialist Martijn Visser vertellen niet alleen over de gevolgen van dit pensioenakkoord, maar ook over de actie die u nù al moet ondernemen.

Zoals u weet is er eindelijk een pensioenakkoord gesloten en dat heeft grote consequenties voor u en uw personeel. Voor veel bedrijven en hun medewerkers zijn dat geen positieve. Voor het geval u dacht 'oh, dat is pas 2024/2025, we hebben nog ruim de tijd', dan moeten wij u teleurstellen: die tijd heeft u namelijk niet.

De financiële consequenties kunnen groot zijn. Hoe eerder u begint, hoe beter u zich daartegen kunt wapenen! Denk aan het tijdig aanpassen van de bestaande regeling en de inhoud van de regeling.

De specialisten van Laater en Rutten x Welling Advocaten zetten de feiten en opties voor u op een rijtje,  zodat u nu al weet wat te doen en wat te verwachten. Dat geeft duidelijkheid, kostenbesparing en een voorsprong.

U bent meer dan welkom op 10 november a.s.!

Datum: dinsdag 10 november 2020
Aanvang: ontvangst vanaf 15:30, start lezing 16:00 uur
Einde: rond 18:00 uur
Lokatie:
Van der Valk - Heerlen
Doelgroep: directie, management, finance en HR
Kosten: geen

Let op!
In verband met de maatregelen rondom corona kunnen we waarschijnlijk maar 30 gasten ontvangen. Wanneer er méér belangstelling is, willen we op deze middag nog een tweede sessie organiseren. 


Graag tot 10 november!

Martijn Visser - Laater
Joyce Houben - Rutten x Welling Advocaten

Aanmelden

De lezing wordt uitgesteld vanwege de beperkingen rondom Corona. Bij opgave van naam en contactgegevens berichten wij wanneer er een nieuwe datum bekend is.

 

 

Wanneer er méér dan 30 aanmeldingen zijn zullen we in verband met de corona-maatregelen deze middag een tweede lezing organiseren. Geeft u alstublieft hieronder aan welk tijdstip dan uw voorkeur heeft.