Vacatures


Nee, pensioen is niet saai. Pensioen is hartstikke leuk, boeiend en enorm in beweging. Pensioen zit op het spannende snijvlak van arbeidsrecht, hrm, fiscaliteit en financiën. Als pensioenconsultant heb je te maken met echte mensen: met werkgevers, met werknemers, met pensioenuitvoerders en natuurlijk met je collega’s.

Beginnend pensioenadviseur

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het pensioenvak waarbij je veel kunt leren en jezelf snel en diepgaand kunt ontwikkelen? Dan komen wij graag met jou in gesprek.

Als beginnend pensioenconsultant werk je in teamverband samen met één of meer ervaren collega's aan verschillende en uitdagende opdrachten. Natuurlijk ga je mee naar de klant en help je om pensioenregelingen helder en eenvoudig te maken. Naar mate je meer aankunt, krijg je steeds meer verantwoordelijkheid.

Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van arbeidsrecht of hrm. Het hebben van specifieke pensioendiploma's is geen vereiste, maar je moet wel bereid zijn om deze te behalen. Investeren in je eigen ontwikkeling is heel normaal voor je. Je bent positief ingesteld, proactief, praktisch en oplossingsgericht.

Voor meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking kun je maken met Martijn Visser. Bereikbaar op kantoor: 0888 - 777 999 of via mail: martijnvisser@laater.nl

Ervaren pensioenconsultant

Laater groeit door. We hebben ruimte voor een (zeer) ervaren pensioenconsultant die de meest uitdagende adviesklussen aan kan. Je hebt zowel ervaring bij de advisering aan werkgevers als aan ondernemingsraden.  Je bent goed thuis in arbeidsrecht en pensioenrecht en weet dit op een praktische oplossingsgerichte manier toe te passen. Je hebt mensenkennis en een goed gevoel voor onderlinge relaties en verhoudingen. Je kunt namens de klant - of dit nu een werkgever is of een ondernemingsraad - onderhandelen om tot een uitstekend resultaat te komen.

Werken in parttime is goed bespreekbaar.

Voor meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking kun je maken met Martijn Visser. Bereikbaar op kantoor: 0888 - 777 999 of via mail: martijnvisser@laater.nl

Zelf een beter idee?

Als je denkt je van toegevoegde waarde te zijn voor Laater - in welke functie dan ook, dan komen we ook graag in gesprek met je. We zijn benieuwd wat we dan voor elkaar kunnen betekenen.

Meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking kun je maken met Pieter Dirven. Bereikbaar op kantoor: 0888 - 777 999 of via mail: pieterdirven@laater.nl.

Samenwerking


Laater gelooft in samenwerken. Samenwerken biedt kansen. Kansen om te leren van elkaars ervaring en om te sparren over de uitdagingen die je tegenkomt, zowel vaktechnisch of als ondernemer. Samenwerken biedt ook de kans om te delen en om daardoor verder te groeien. Samenwerken leidt tot verdieping, meer kwaliteit en de mogelijkheid om breder inzetbaar te zijn. Samenwerken biedt ook veiligheid: door samen te werken kun je die grote opdracht opeens wel aan. Of heb je backup in het geval van een calamiteit.

Laater zoekt de samenwerking op met andere pensioenadviesbedrijven of zelfstandig pensioenadviseurs. Heb je belangstelling om samen breder de markt in te gaan, neem dan vrijblijvend contact op met Martijn Visser. Hij is bereikbaar via kantoor: 0888 - 777 999 of via e-mail: martijnvisser@laater.nl

Beginnend pensioenadviseur